kek green tea cameron highlands



Pergi ke Cameron Highlands kali ini, sudah tentu kami nak menikmati sesuatu yang berbeza. Seperti biasa, kami akan singgah di Boh HeritageTea Centre and Factory yang terletak di daerah Ringlet. Di sini, kami tak lepaskan peluang untuk menikmati kesejukan Cameron Highlands sambil minum teh dan menikmati antara produk terbaru Cameron Highlands iaitu kek green tea.


Boh Tea Centre and Factoty

Pemandangan naik ke Boh Heritage Tea Centre and Factory ni, memang cantik sangat, subhanallah, Korang akan tengok pemandangan kiri kanan penuh dengan ladang teh yang berbalam-balam. Aroma daun teh memang wangi sangat dan membantu




Apalagi, intan enjoy minum pagi teh tarik dengan kek green tea.Fuhh!

Geng-geng minat kek green tea Cameron Highlands.

Makan la puas-puas kek green tea di Cameron Highlands ni, sebab nak jumpa kek green tea kat bawah sana, memang susah, kecuali anda pandai buat sendiri. Hehe. Air green tea banyakla kan, Kalau rajin, korang boleh la google resepi cara buat kek green tea dan cubanya sendiri, Kalau memang tak minat nak buat kek, silalah ke Cameron Highlands lagi untuk makan kek Green Tea. Selamat mencari dan mencuba!







0 comments:

Post a Comment

Followers

Subscribe My Blog

Popular Posts